BREAKING

0

Si një gazetar freelance “zbulon” tabletën Samsung Galaxy Note 10.1 @MWC2012

Nuk ka paparaci vetëm për yjet e Show Business. Por ka edhe për yjet e tech busness dhe sidomos në evente të tilla si ky i Barcelonës.

sSamusng-MWC12-2-e1330256560269

Një fotograf dhe njëherazi gazetar Suidez, Andres Frick që prej shumë vitesh ndjek zvillimet në tregun e celularëve. U gjend tek hoteli që ka “pushtuar” Samsung-u dhe pa e marrë vesh asnjë, levizi mbulesat që mbulonin reklamat e kompanisë.

Pra, këto reklama “zbulojnë” shprehjen “it’s 10.1... it’s Galaxy Note...” dhe një tablet që me propabilitet të madh është versioni i “madh” Notë i phablet, hibridit që krijoj vetë një kategori të re.

Më shumë detaje për karakteristikat teknike, se kur do të disponohet edhe në cilin çmim, do ti mësojmë nesër tek “booth” i Samsung-ut, ku do të shohim të gjithë pajisjet e re të kompanisë, me qenë se sdo të ketë

Press event të caktuar. Pse? Sepse më të mirën e ruan për më vonë... dhe kjo e mirë quhet Samsung Galaxy III.

Samsung-MWC12-3-e1330256601475

0 Comment